Hakšabanović asistencijom debitovao za Stouk: Igramo napadački, želimo da budemo bolji

Crnogorski fudbaler odigrao prvi meč u Čempionšipu

6571 pregleda 3 komentar(a)
Hakšabanović na meču sa Hadersfildom, Foto: Stoke City FC (X)
Hakšabanović na meču sa Hadersfildom, Foto: Stoke City FC (X)

Nakon turbulentnog perioda i odlaska iz Seltika - zbog čega je zatražio i da preskoči septembarske mečeve Crne Gore - Sead Hakšabanović je počeo novu stranicu u karijeri. U Čempionšipu i u dresu Stouka.

Crnogorski fudbaler u srijedu je debitovao za "poterse" i odmah upisao asistenciju - iz kornera tada za 2:1 protiv Hadersfilda.

Ipak, klub sa rijeke Trent do kraja nije uspio da sačuva vođstvo, Hadersfild je izjednačio, pa je Stouk nakon sedam rundi ostao samo na dvije pobjede i u donjem dijelu tabele.

"Mogli ste da vidite da igramo napadački, ali to je fudbal, takve utakmice se dešavaju. Ostaje nam da iz ovog meča izvučemo ono što je bilo dobro i dobro se spremimo za narednu utakmicu", rekao je za klupsku televiziju Hakšabanović nakon meča.

Stouk je na posljednja četiri meča upisao remi sa Hadersfildom i tri poraza.

"Jedina stvar koja nam je sada potrebna jeste pobeda i od toga ćemo krenuti", zaključio je Hakšabanović.

Poslije loše epizode u Seltiku Hakšabanović konačno ima klub gdje igra, međutim pitanje je kakav će u budućnosti biti stav selektora Crne Gore Miodraga Radulovića nakon što je ofanzivac Stouka neopravdano preskočio možda i ključne utakmice reprezentacije protiv Litvanije i Bugarske u kvalifikacijama za Euro 2024.

Bonus video: