Radulović: Čestitam igračima, nisu razočarali navijače, opet je presudio individualni kvalitet Srbije

Do 73. minita smo imali kontrolu, a onda smo izašli iz zone, koncentracija je pala, Srbija nas je kaznila, poručuje selektor Crne Gore

20715 pregleda 43 reakcija 43 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović čestitao je reprezentaciji Srbije na pobjedi, a posebno je čestitao svojim fudbalerima nakon partije u kojoj su, kako kaže, pružili maksimum.

Crna Gora je izgubila 3:1 na "Marakani" i svela na teoriju šanse da se u posljednja dva kola plasira na Evropsko prvenstvo.

Do 17 minuta prije kraja "sokoli" su imali aktivnih 1:1, odgovarao im je i bod, ali nisu izdržali...

"Ono što smo obećali to smo ispunili, dali smo maksimum. Imali smo odlično prvo poluvrijeme, uprkos problemima, povredi Vukčevića koji je morao da izađe. U nastavku smo do 73. minuta imali kontrolu, a onda ste vidjeli - Srbija je ekipa sa ekstra individualnim kvalitetom, slomili su nas na sličan način kao u Podgorici. Momcima ne zamjeram ništa, šteta što smo treći gol primili odmah, jurnuli smo u napad. Čestitam Srbiji na pobjedi", kazao je Radulović za RTCG.

Crnogorski selektor ističe da je njegova selekcija surovo kažnjena zbog pada koncentracije u 73. minutu.

"Imali smo i na poluvremenu dosta problema, puno rovitih igrača, koji su izašli iz povreda. Uprkos tome, odigrali smo 73 minuta bez problema, a onda smo na trenutak izašli iz zone i surovo smo kažnjeni".

Crna Gora u novembru čeka Litvaniju, pa gostuje Mađarskoj.

"Šest bodova je u igri, nastojaćemo da osvojimo što više i da se predstavimo na pravi način fudbalskoj Evropi. Još jednom hvala navijačima, mislim da ih nismo razočarali", zaključio je Radulović.

Bonus video: