Trener Zvezde: Moja zemlja krvari, porodica mi je daleko, ali sam potpuno posvećen poslu

"Moram da donesem uspjeh ovom klubu", rekao je Izraelac Barak Bahar

11760 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Remi fudbalera Crvene zvezde protiv TSC-a u srijedu (1:1) bio je znak da navijači na radikalan način iskažu nezadovoljstvo zbog slabih rezultata i igara na početku sezone.

Partizan na prvom mjestu ima šest bodova više, pa su "Delije", njih između 150 i 200, nakon meča upale u svlačionicu i razgovarale sa trenerom Barakom Baharom i igračima.

Nije poznato šta se zaista događalo iza zatvorenih vrata, ali izraelski trener poslije svega nije bio spreman da razgovara s novinarima.

Uradio je to tek danas...

Navijači su nas čekali u svlačionici i željeli su da razgovaraju sa mnom i sa igračima. Bio je to važan i iskren razgovor, znamo koliko su razočarani i željeli smo da ih čujemo. Nakon toga sam opričao sa čelnicima kluba", rekao je Bahar.

Izraelcu se zamjera i da nije dovoljno posvećen u posljednje vrijeme i da sve to ima veze sa ratom njegove zemlje i Palestine.

"Moja zemlja krvari, moja porodica je daleko, nisam je vidio više od mjesec. Ali, ne govorim ovo da biste me žalili, već zato što sam čuo da govore da moja glava nije ovdje. Apsolutno je suprotno - potpuno sam prisutan i posvećen", dodao je Bahar.

Bivši trener Makabija iz Haife zna dobro što se od njega očekuje na stadionu "Rajko Mitić".

"Što se mene tiče - moram da donesem uspjeh ovom klubu. Moji saradnici i ja radimo 24 sata dnevno. Dolazimo rano, kasno idemo kući, jer tačno znamo koliko je Crvena zvezda važna navijačima, upravi i mnogim ljudima", zaključio je Bahar.

Zvezda je u 12 kola Superlige Srbije napravila tri kiksa - gubila je od Voždovca i Čukaričkog) prije remija sa TSC-om.

U Ligi šampiona je osvojila bod protiv Jang Bojsa na svom terenu i gubila na strani od Mančester sitija i Lajpciga, a u utorak dočekuje njemački tim u 4. kolu.

Vjeruje se da bi u slučaju novog poraza Bahar mogao da bude smijenjen, iako je ljetos dobio trogodišnji ugovor i navodno platu od milion i 200 hiljada eura po sezoni.

Bonus video: