Promašena "investicija": Zvezda smijenila Baraka Bahara

Još se čeka zvanična potvrda, ali sve je gotovo sa povratak Vladana Milojevića, trenera koji je dva puta uveo Zvezdu u Ligu šampiona.

8120 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaleri Partizana pobijedili su Crvenu zvezdu sa 2:1 u 171. vječitom derbiju, osvojili jesenju titulu, ali i izazvali promjene u taboru rivala.

Nakon meča, kako javljaju beogradski mediji, uprava Zvezde otpustila je izraelskog trenera Baraka Bahara, koji je ljetos preuzeo jedan od najskupljih timova u regionu ikada, čak su je i beogradski klub platio obeštećenje Makabiju iz Haife da bi ga doveo.

Šest mjeseci kasnije, Baher završava polusezonu kao najslabiji od 32 tima grupne faze Lige šampiona (samo jedan bod) i kao drugoplasirani u Srbiji.

Još se čeka zvanična potvrda, ali sve je gotovo sa povratak Vladana Milojevića, trenera koji je dva puta uveo Zvezdu u Ligu šampiona.

"Izuzetno važna pobjeda za nas, s obzirom na okolnosti jer smo poslije nekoliko kikseva prije derbija dozvolili Zvezdi da uđe u derbi sa dva boda viška. Pobijedili smo, ali ovo nije trka na 100 metara i te priče o jesenjoj tituli me ne dotiču, najvažnije je ko završi prvi", rekao je trener Partizana Igor Duljaj nakon utakmice.

"Mene nisu doticale izjave iz suparničkog tabora da će nas pobijediti 3:0 ili 4:0, svako može da kaže šta hoće. Što se tiče igrača, moguće je da su to pročitali i da ih je dodatno motivisalo", istakao je Duljaj.

Bonus video: