Zbog pjesme Partizanu crnogorski golman ostaje bez ugovora u Zvezdi?

Balši Popoviću snimak gdje pjeva pjesme Partizana prijeti da ugrozi četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom

33143 pregleda 34 reakcija 29 komentar(a)
Foto: Instagram/FK Crvena zvezda
Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Plan rukovodstva Crvene zvezde da golmansku konkurenciju pojača Balšom Popovićem iz OFK Beograda dobio je neočekivanu prepreku, najverovatnije nepremostivu da bi 23-godišnji crnogorski čuvar mreže bio prvotimac najtrofejnijeg srpskog kluba, piše Sport Klub.

Do navijača Crvene zvezde stigao je snimak kako Popović pokazuje kroz pjesmu ljubav prema Partizanu, što je bio i signal rukovodstvu da bi trebalo da napusti klub odmah pošto je i stigao.

Kako sada stoje stvari, nema ništa od četvorogodišnjeg ugovora na Marakani za momka rođenog u Crnoj Gori.

Na spisku za prvu kontrolnu utakmicu Zvezde protiv Akritasa Popović je bio upisan pod brojem 77, ali ne i kao rezerva za taj meč.

Već za duel sa Zalaegeršegom njegovog prezimena nije bilo na listi prvotimaca koji treniraju pod komandom Vladana Milojevića.

Branio je Zoran Popović, rezerva bio mladi Vuk Draškić, dok je Omri Gazer preskočio meč i pratio ga sa sa tribina u društvu Kataija, Ivanića, Rodića…

Balša Popović je posle napuštanja Grblja bio na probi u Partizanovoj filijali Teleoptiku, ali nije došlo do potpisa ugovora sa Partizanom. Preselio se u Kolubaru, gde je zabilježio deset superligaških utakmica.

Od prošlog ljeta je bio u OFK Beogradu, potvrdio je kvalitet i naredni korak je trebalo da bude Crvena zvezda. Ukoliko ne dođe do obrta i omekšavanja stava, moraće da potraži drugi klub.

Bonus video: