Remi Vest Hema i Liverpula, rasprava Salaha i Klopa, Boven izjednačio rekord Di Kanija

Vest Hema - Liverpul 2:2

5910 pregleda 0 komentar(a)
Antonio proslavlja gol, Foto: Reuters
Antonio proslavlja gol, Foto: Reuters

Fudbaleri Vest Hema i Liverpula igrali su danas neriješeno (2:2) u 35. kolu Premijer lige, pa su "redsi" sve dalje od titule.

"Čekićari" su vodili golom Bovena, preokret Liverpulu donijeli Robertson i Areola koji je postigao autogol, da bi konačan rezultat postavio Antonio.

"Redsi" su prvi put zaprijetili kada je, sredinom prvog poluvremena, Trent iz slobodnog udarca šutirao preko gola, potom je Dijas pogodio stativu, a onda su domaći poveli. Vest Hem je u 43. minutu dobio korner, a nakon asistencije Kudusa mrežu Liverpula je zatresao Boven, koji je postigao 16. gol ove sezone u Premijer ligi, pa je izjednačio rekord bivšeg igrača "čekićara" Paola Di Kanija.

Liverpul je izjednačio početkom drugog poluvremena - već u 48. minutu je Dijas ušao u kazneni prostor i uposlio Robertsona, koji je savladao Areolu.

Areola je u 58. minutu zaustavio Mekalistera, a onda je u 65. golman domaće ekipe postao tragičar, kada je nakon šuta Gakpa postigao autogol.

Golman Vest Hema je dobro reagovao kasnije kod pokušaja Robertsona, potom je Coufal zaustavio Nunjesa, a na drugoj strani Antonio savladao Alisona i postavio konačan rezultat.

U finišu meča je Liverpul mogao do trećeg gola, ali je Eliot pogodio prečku.

Utakmicu je obilježila i rasprava Salaha i Klopa, kada je Egipćanin ulazio u igru.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: