Trener Budućnosti o incidentu: Nisam vidio šta se dogodilo, rješavaćemo stvari unutar ekipe

„Ovim remijem smo smanjili šanse da dođemo do prvog mjesta, ali ima još četiri kola do kraja i ništa nije gotovo. Borićemo se dok god postoji teorija. Nećemo odustajati”, rekao je Ivan Brnović

18362 pregleda 30 reakcija 29 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Budućnost zavisi od rezultata Dečića u finišu sezone u borbi za šampionsku titulu, četiri kola prije kraja i dalje ima tri boda minusa (i slabija je u međusobnom skoru), ali ko više razmišlja o tituli pod Goricom nakon scena koje su viđene večeras po završetku meča sa Sutjeskom.

Nije bilo pobjednika u derbiju (2:2), ali sve je to u sjenci incidenta u kojem je golman Budućnosti Đorđije Pavličić udario saigrača Igora Ivanovića.

„Bio sam u svlačionici i nisam to vidio. Čuo sam, to su stvari koje ćemo rješavati unutar ekipe. Nemam komentar, razgovaraću s igračima, pa ćemo vidjeti da sve riješimo”, rekao je trener „plavih” Ivan Brnović.

O samom derbiju je kazao:

„Bio je pravi derbi što se tiče intenziteta, golova, šansi... Počelo je neočekivano po nas, jer smo primili gol u prvom minutu, ali nije nas presjekao i brzo smo izjednačili. Uspostavili smo inicijativu, kroz posjed stvarali šanse. U drugom poluvremenu je bila otvorena i hrabra igra, a i sudija je pustio da se igra kao u Evropi, sa mnogo duela koji se obično kod nas sviraju. Ostaje žal zbog primljenog pogotka u 90. minutu, ali to je fudbal”, istakao je Brnović.

Budućnost mora da čeka dva kiksa Dečića.

„Ovim remijem smo smanjili šanse da dođemo do prvog mjesta, ali ima još četiri kola do kraja i ništa nije gotovo. Borićemo se dok god postoji teorija. Nećemo odustajati”, zaključio je Brnović.

Bonus video: