Budućnost suspendovala golmana Pavličića: Ograđujemo se od nesportskih stvari

Klub iz Podgorice saopštio je da suspenzija stupa na snagu odmah, ali nije precizirao koliko će trajati

33114 pregleda 195 reakcija 40 komentar(a)
Pavličić tokom derbija sa Sutjeskom, Foto: FSCG
Pavličić tokom derbija sa Sutjeskom, Foto: FSCG

Dan nakon nestvarnih scena koje su se pod Goricom desile poslije najvećeg crnogorskog fudbalskog derbija između Budućnosti i Sutjeske oglasio se klub iz glavnog grada.

Nakon utakmice koja je završena bez pobjednika (2:2) golman "plavih" Đorđije Pavličić udario je saigrača Igora Ivanovića, a klub je odlučio da ga suspenduje.

"Nadzorni odbor jednoglasno je odlučio da suspenduje golmana Ðorđija Pavličiċa zbog nasrtaja na saigrača Igora Ivanoviċa, zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba", piše u saopštenju.

Kako se navodi, Nadzorni odbor je jednoglasno odlučio da suspenduje Pavličića nakon, kako kažu, nemilih scena viđenih poslije najvećeg domaćeg derbija i svetkovine crnogorskog fudbala.

Naglašavaju da suspenzija stupa na snagu odmah, ali nisu precizirali koliko će trajati.

"Fudbalski klub Budućnost kao najveći i najreprezentativniji klub u državi je uvijek težio fer-pleju, viteškom nadmetanju isključivo na terenu tokom igre, sjajnim međuljudskim odnosima o čemu naša ponosna istorija svjedoči…", dodaju iz podgoričkog kluba.

Dodaju i da se kao klub ograđuju od nesportskih stvari.

"Uz nadu da ćemo svi zajedno pronaći snagu u periodu koji je ispred nas, jer samo ujedinjeni možemo da sanjamo velika djela", zaključuju iz Budućnosti.

Bonus video: