Klop mora da se čuva žutog kartona: Daću sve da ne propustim posljednji meč na „Enfildu”

„Ne moram da budem pored aut linije u tom posljednjem meču, ali bi bilo dobro da se to desi”, rekao je Njemac pred gostovanje Aston Vili u ponedjeljak

3823 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Gostovanje Aston Vili u ponedjeljak, pa duel kod kuće sa Vulverhemptonom 19. maja na „Enfildu” - tako se završava velika era Jirgena Klopa na klupi Liverpula.

Dugo je izgledalo da će se u posljednjih 180 minuta „redsi” boriti za titulu u Premijer ligi, teoretski je to i dalje moguće, ali niko više ne vjeruje da velikan iz grada Bitlsa može da dočeka kikseve Mančester sitija i Arsenala kako bi preuzeo tron.

S time su se pomirili i navijači Liverpula koji sada samo čekaju posljednju utakmicu kako bi se na pravi način oprostili od Klopa, čovjeka koji je donio velike trofeje na „Enfild” i osvajao Premijer ligu, Ligu šampiona...

A da bi Njemac uopšte bio na klupi u posljednjoj utakmici protiv „vukova” mora da bude mirniji nego inače, jer bi ga žuti karton u duelu sa Aston Vilom poslao na tribine u duelu u kojem se spušta zavjesa na sezonu Premijer ligi.

„Znam da sam na jedan žuti karton od suspenzije”, rekao je Klop i dodao:

„Ne moram da budem pored aut linije u tom posljednjem meču, to suštinski ne mijenja puno, ali bi bilo dobro da se to desi i uradiću sve da ne uđem ni u kakvu diskusiju sa arbitrima kako ne bih rizikovao opomenu”, kazao je Klop.

Bonus video: