Crna Gora igrala neriješeno protiv Sjeverne Makedonije, Perišić: Izuzetno sam zadovoljan

Drugi duel Crna Gora i Sjeverna Makedonija odigraće u četvrtak, sa početkom u 11 časova.

2730 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Prvi od dva prijateljska duela mlađih omladinskih selekcija Crne Gore i Sjeverne Makedonije na Trening kampu FSCG završen je juče bez pobjednika – 1:1.

Gosti su poveli preko Hisara Alija u 11. minutu i to je bilo praktično sve što su napravili pred golom Vasilija Božovića.

"Sokoli“ su u prvom poluvremenu mogli do izjednačenja u nekoliko navrata. Nakon dobrog prodora Vuka Vlahovića, Jagoš Roganović je pogodio prečku, dok je Matija Nikčević u dva navrata bio neprecizan u situacijama jedan na jedan sa golmanom rivala.

Izjednačenje je stiglo u 53. minutu lijepim pogotkom Lazara Martinovića iz slobodnog udarca, da bi do kraja meča Omar Krajina pogodio stativu poslije gužve u petercu gostiju, a Luka Kruščić šutirao preko gola iz povoljne pozicije. Blizu pogotka za preokret bili su Martinović i Kruščić, ali se rezultat nije mijenjao.

"Prva utakmica sa ovom generacijom i moram da kažem da sam izuzetno zadovoljan, prije svega odnosom većine igrača iako smo na samom početku bili u grču. Ali, kako je vrijeme odmicalo, igrali smo sve bolje, bili agresivni, a jedina zamjerka je što smo promašili nekoliko izglednih šansi. Vjerujem da ćemo i u drugoj utakmici, u kojoj će šansu dobiti svi igrači koji danas nisu nastupili, biti na ovom nivou i da ćemo odigrati još jedan dobar meč", istakao je selektor Goran Perišić u izjavi za sajt FSCG.

Drugi duel Crna Gora i Sjeverna Makedonija odigraće u četvrtak, sa početkom u 11 časova.

Bonus video: