Pocijepane mreže na terenu OFK Titograda, Vujović: Prijavili smo slučaj policiji

"Nadam se da će policija obaviti svoj posao - ne zbog same štete, nego da se vidi čiji su to interesi, čiji se interesi kvare objavljivanjem onoga što je javno dostupno", kazao je predsjednik OFK Titograda Vladan Vujović

14177 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Pocijepana mreža, Foto: Privatna arhiva
Pocijepana mreža, Foto: Privatna arhiva

Na terenu OFK Titograda za danas i sjutra je planirano da bude odigran turnir "Nezaboravljeni" u konkurenciji kadeta, a u čast trenera ovog kluba, koji nisu među živima.

Ali, uoči turnira neko je pocijepao mreže na golu na terenu OFK Titograda. Predsjednik kluba, Vladan Vujović kazao je da je slučaj prijavljen policiji, a očekuje i da će policija rasvijetliti slučaj.

"Jutros su došli ekonomi na stadion da se pripreme za utakmice koje imaju mlađe selekcije. Imamo turnir 'Nezaboravljeni', koji se igra danas i sjutra. Neko je to namjerno uradio, vjerujući da nećemo moći brzo da se organizujemo za utakmice. Snašli smo se za utakmicu pionira, a sad ćemo spremiti teren i za popodnevne aktivnosti. Očigledno da je to reakcija na sinoćnju emisiju i na iznešene podatke, javno dostupne, koje naravno niko nikad nije iznio, niti ih je kad ko pročitao. Bili su pod velom tajni, iako su javno dostupni. Kao što je sve kod nas uostalom - čim se kaže istina, tu nastaje problem", kazao je Vujović za "Vijesti".

Na turniru "Nezaboravljeni" učestvuju kadeti OFK Titograda, Zete, Zabjela i Podgorice.

"Prijavili smo slučaj policiji, policija će doći. Mreže iza golova su jako skupe. To je jadno i bijedno od tih koji su to uradili. Nadam se da će policija obaviti svoj posao - ne zbog same štete, nego da se vidi čiji su to interesi, čiji se interesi kvare objavljivanjem onoga što je javno dostupno", kazao je Vujović.

Bonus video: