Mijatović pred finale na "Vembliju": Poštovanje za Dortmund, ali veliki je izazov kada ne terenu vidite bijeli dres

"U Dortmundu će se nadati da Real neće imati svoj dan, ali čak da se to i desi Mariđanima je dovoljno i pet minuta - i u Borusuju to dobro znaju"

11432 pregleda 56 reakcija 14 komentar(a)
Mjatović, Foto: Printscreen YouTube/(Ne)uspjeh prvaka
Mjatović, Foto: Printscreen YouTube/(Ne)uspjeh prvaka

Predrag Mijatović zna kako ime Real zvuči u ušima ostalih rivala... Njegov gol u Amsterdamu 1998. donio je "kraljevskom klubu" pehar Lige šampiona poslije duge tri decenije čekanja - bila je to najava velike dominacije giganta iz Madrida u narednom vijeku.

"Veliki uticaj ima taj trenutak kada izađete na teren i vidite bijeli dres", poručio je legendarni crnogorski fudbaler za Radio Kadena Ser u najavi večerašnjeg finala Lige šampiona između Reala i Borusije Dortmund.

Mijatović nema dilemu ko je favorit na "Vembliju" od 21 sat.

"Na papiru je to svakako Real, bez sumnje, njegovi igrači se osjećaju veoma udobno u ovom takmičenju", naglasio je Mijatović.

Ipak, zna da 15. titula u Ligi šampiona još nije osvojena...

"Moramo da poštujemo i drugu ekipu koja je stigla do finala. Međutim, Real bi trebalo da ima veoma loše veče, a Borusija utakmicu na granici savršenstva da bi pobijedila", dodao je Mijatović nastavio u sličnom tonu...

"U Dortmundu će se nadati da Real neće imati svoj dan, ali čak i da se to desi Mariđanima je dovoljno i pet minuta - i u Borusuju to dobro znaju."

Vratio se još jednom na veličinu Reala...

"Rivali vide dres koji je u ovom vijeku šest puta osvajao Ligu šampiona, igrače koji izlaze sa ogromnim samopouzdanjem i sigurno da razmišljaju - oni su sve to ostvarili, sve to puno vrijedi", zaključio je Mijatović.

Bonus video: