Marić nakon pobjede protiv Andore: Uspješan ciklus

Naša selekcija sinoć u gostima savladala Anodru 5:1

3858 pregleda 1 komentar(a)
Mirko Marić, Foto: FSCG
Mirko Marić, Foto: FSCG

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore savladala je sinoć u gostima, u okviru C3 grupe, Andoru (5:1) i nastavila sa dobrim rezultatima u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Naša selekcija je prije pet dana upisala remi u gostima sa Grčkom, pa je i nakon junskog ciklusa ostala na prvom mjestu na tabeli.

"Sa dva brza gola utakmicu smo otvorili na pravi način. Odigrali smo korektno prvo poluvremije, zatim dobro ušli u drugo i nakon toga zatvorili utakmicu kako treba. Mogli smo da postignemo još koji gol, međutim, moramo biti zadovoljni pobjedom. Iza nas je uspješan mini ciklus, u dvije utakmice osvojili smo četiri boda, što je takođe razlog za zadovoljstvo, rekao je selektor Mirko Marić nakon meča sa Andorom.

Narednu utakmicu Crna Gora igra 12. jula protiv Farskih Ostrva, a četiri dana kasnije na kraju ovog kruga kvalifikacija u meču odluke dočekaće Grčku.

Ukoliko naše dame prođu dalje očekuju ih dva kruga braža - prvo protiv rivala iz B lige, a potom i protiv protivnika iz najjačeg, A društva.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: