VIDEO Spektakularni golovi talenata Budućnosti na Kupu prijateljstva

Zarija Kumburović lobovao golmana sa svoje polovine, majstorija Luke Brajovića - omladinci "plavih" blistaju na Zlatiboru

6119 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube/Sport Klub
Foto: Printscreen YouTube/Sport Klub

Da Budućnost ima talenat posljednjih godina su primjer Viktor Đukanović i Vasilije Adžić, ali i neki novi momci koji nose plavo-bijeli dres...

Na Zlatiboru se i ove godine održava fudbalski Kup prijateljstva na kojem učestvuju omladinci uglavnom najboljih klubova iz regiona, a pažnju na sebe skrenuli su igrači Željka Ćetkovića.

Budućnost je jučerašnjom pobjedom nad Sarajevom obezbijedila plasman u četvrtfinale, a utakmicu su obilježili spektakularni golovi mladih momaka iz Podgorice.

Najprije je za 1:0 štoper "plavih" Zarija Kumburović, kao nekada Ćabi Alonso, sa svoje polovine lobovao golmana "bordo tima".

I gol za 2:0 bio je fenomenala - Luka Brajović je prošao nekoliko igrača Sarajeva, a onda desnom nogom od prečku povećao vođstvo.

Konačan rezultat postavio je Matija Jovanović kada je lagano plasirao za 3:0.

Osim pomenute trojke talentovanu generaciju "plavih" predvode još i Andrej Kostić (debitovao za prvi tim), zatim Danilo Vukanić, Stefan Đukanović...

Budućnost je u prvom meču poražena od Osijeka iako je u tom duelu promašila mnogo šansi, a rivala u četvrtfinalu saznaće nakon današnjih mečeva.

Bonus video: