Klub Briž tražio Đukanovića, Hamarbi odbio šest miliona

"Ekspresen" navodi i da nije poznato da li će belgijski velikan sada odustati, ali naglašava i da je konkretno interesovanje za Đukanovića pokazao i Lacio

14846 pregleda 5 komentar(a)
Đukanović, Foto: Hammarby Fotboll
Đukanović, Foto: Hammarby Fotboll

Hamarbi je posljednjeg dana januarskog prelaznog roka odbio ponude Sasuola i Verone za Viktora Đukanovića, a isto je uradio i ovog juna kada je stigao poziv iz Belgije.

Kako piše švedski "Ekspresen", Klub Briž je poslao ponudu od šest miliona eura za crnogorskog fudbalera, ali je iz Stokholma dobio negativan odgovor.

Sve to možda i ne čudi ako je poznato da su pomenuti italijanski klubovi odbijeni, jer kako je tada objavio "Aftonbladed", nisu bili spremni da plate obeštećenje od oko osam miliona eura koliko je Hamarbi tražio.

"Ekspresen" navodi i da nije poznato da li će belgijski velikan sada odustati, ali naglašava i da je konkretno interesovanje za Đukanovića pokazao i Lacio.

Tim iz Rima se pominjao i tokom januara, ali tada ništa nije bilo konkretno.

Klub Briž je uz giganta Anderleh najveći klub u Belgiji, a u sezoni koja je nedavno završena igrao je sjajan fudbal - osvojio je domaću titulu i stigao je do polufinala Lige konferencija.

Đukanović je u januaru prošle godine iz Budućnosti za milion eura prešao u Hamarbi.

Bonus video: