Peković: Rival ozbiljan i fizički jak, nismo bez šansi

Tuzani će na debiju u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje igrati protiv šampiona Velsa, TNS-a

7631 pregleda 37 reakcija 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Trener Dečića Milorad Peković kaže da je za sada malo informisan o rivalu njegovog tima u prvom kolu kvalifikacije Lige šampiona, ali da nema sumnje da je u pitanju ozbiljan tim i da njegovu ekipu čeka izazovan posao.

Tuzani će na debiju u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje igrati protiv šampiona Velsa, TNS-a.

Prvi meč je 9. jula na Ostrvu, revanš sedam dana kasnije u Podgorici.

"Ono što znamo jeste da se radi ozbiljom, fizički jako spremnom timu. Bili su dominantni u prvenstvu Velsa prošle sezone, završili su ligu sa 40 bodova ispred drugoplasiranog i odličnom gol-razlikom. Znamo i da nas u Velsu čeka vještačka podloga i nastojaćemo da u narednom periodu odradimo nekoliko treninga na njoj i spremno dočekamo taj susret", kazao je Peković.

Crnogorski šampion nije loše prošao na žrijebu, u konkurenciji Slovana (Slovačka), Balkanija (Kosovo), Borca iz Banjaluke (BiH) i Linkolna (Gibraltar) izvukao je prvaka Velsa.

To, naravno, ne znači da je Dečić favorit.

"Neće biti jednostavno, ali tražićemo svoju šansu i nastojati da dostojno reprezentujemo klub i državu. Dobro je što igramo revanš kući, ali će mnogo toga zavisiti od prvog meča. Pred nama je težak i izazovan meč, mislim da nismo nismo bez šansi", kazao je Peković na kraju.

Bonus video: