Budućnost se vratila nakon 0:3, pa izgubila od Poljaka

„Dešava nam se drugu utakmicu zaredom da primimo tri gola, sada četiri - što apsolutno nije dobro.”, rekao je trener „plavih” Ivan Brnović

11635 pregleda 10 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti su poraženi i u drugoj pripremnoj utakmici u Sloveniji.

U prvoj, u kojoj se igralo 120 minuta, bolji je bio Maribor (3:0), a danas je viđeno čak sedam golova u duelu sa poljskim Zaglebjem.

Bilo je 43 za sastav iz Lubina, koji je u 51. minutu poveo 3:0.

„Dešava nam se drugu utakmicu zaredom da primimo tri gola, sada četiri - što apsolutno nije dobro. Međutim, pokazali smo, makar u prvih pola sata igre, da smo bolji rival - pogodili smo prečku, još dvije velike šanse. Ali, naivno primamo golove”, rekao je trener „plavih” Ivan Brnović.

Igor Ivanović, Ivan Bojović i Stefan Ðukanović su poravnali na 3:3, ali je u 83. minutu Zaglebje stiglo do pobjedonosnog pogotka.

„I sada smo dva gola primili iz centralnih pozicija šutevima sa desetak metara. To je nešto na čemu definitvno moramo da radimo. Mislim da smo u drugom dijelu tek diktirali ritam. Prvo je ekipa koja je počela napravila reakciju, pokazala karakter, a onda su momci koji su ušli dominirali protiv iskusne ekipe”, poručio je Brnović i zaključio:

„Nije dobro što smo primili sedam golova na dvije utakmice, ali vidjeli smo gdje škripi. Postoji ideja da igramo brzo i napadački što je dobro, a čini se i da rastemo kao tim. Možda to rezultat ne pokazuje, ali optimista sam jer mogu da budem zadovoljan utakmicom protiv Zaglebja”.

Budućnost je do 65. minuta igrala u sastavu: Mijatović, Grivić, Orahovac, Adžić, Gašević, Bulatović, Brnović, Bojović, Ivanović, Grbić (3. Savović), Perišić;

Od 65. minuta: Domazetović, Vukanić, Dakić, Tomašević, Vuković, Mirković, Brajović, Đukanović, Camaj, Jovanović, Kostić.

Bonus video: