Vasilije Adžić potpisao za Juventus pa se porukom oprostio od Budućnosti

Doskorašnji vezista Budućnosti registrovan od strane Serije A

18146 pregleda 68 reakcija 11 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Brazilac iz Aston Vile Daglas Luiz je bio prvo pojačanje Juventusa za narednu sezonu, drugo je crnogorski biser - Vasilije Adžić.

Doskorašnji vezista Budućnosti je registrovan od strane Serije A, potpisao je petogodišnji ugovor, pa je neizvjesnosti došao kraj.

Italijanski mediji pišu da je „stara dama” za Adžića platila dva miliona eura i očekuje se da naš fudbaler naredne sezone igra za U23 ekipu Juvea - Next Generation, koja se takmiči u Seriji C.

To svakako ne znači da neće biti na radaru trenera prve ekipe Tijaga Mote, jer je na isti način prošle sezone do debija u seniorskoj ekipi došao Kenan Jildiz kod Masimilijana Alegrija.

Istovremeno, Adžić se preko društvenih mreža oprostio od Budućnosti, u čijem dresu se nije naigrao u drugom dijelu prošle sezone, nakon što je u prvom bio ponajbolji igrač ekipe.

„Hvala za sve! Čast mi je bila da nosim dres Budućnosti sve ove godine i da branim plavo-bijele boje. U mom srcu će zauvijek ostati urezan ovaj klub i navijači. Zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene i omogućili mi da se pokažem i dođem do ciljeva. Mojoj Budućnosti i vjernim navijačima želim uspješne nastupe u Evropi, i naravno, povratak duple krune onamo dje joj je i mjesto”, napisao je momak koji je u maju postao punoljetan.

Bonus video: