Fudbalski savez Srbije: Maksimalna podrška Stojkoviću

"Poslije detaljnog izvještaja selektora A reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Njemačkoj, potvrđeno je povjerenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom"

4610 pregleda 6 komentar(a)
Stojković, Foto: Reuters
Stojković, Foto: Reuters

Fudbalski savez Srbije (FSS) potvrdio je danas povjerenje i pružio maksimalnu podršku selektoru reprezentacije Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva, među kojima je plasman na Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Kako je saopštio FSS, danas je putem video konferencijske veze održana sjednica Izvršnog odbora, na kojoj je donijeto nekoliko važnih odluka, među kojima i ta da Stojković ostane selektor, poslije eliminacije u grupnoj fazi Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

"Poslije detaljnog izvještaja selektora A reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Njemačkoj, potvrđeno je povjerenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom. To je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gdje će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo svijeta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine", navodi se u saopštenju.

Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izvještaj selektora Stojkovića koji je predsjednika Dragana Džajića i članove fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promjena u igračkom kadru reprezentacije.

Kako je saopšteno, Stojković će sredinom avgusta biti na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja.

Prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija selekciju Srbije očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu.

Bonus video: