Advokatica Zvonka Ceklića: Još jedan u lancu nezakonitih i neetičkih poteza FSCG

„Za odluku o žalbi povodom suspenzije smo saznali iz medija”, navodi Maja Turković, advokatica fudbalera koji je kažnjen 18 mjeseci

6170 pregleda 21 reakcija 6 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Komisija za žabe Fudbalskog saevza Crne Gore je juče objavila da je odbila žalbu igrača Mladosti Lob.bet Zvonka Ceklića koji je suspendovan na 18 mjeseci zbog dešavanja na utakmici Mladosti i Dečića u okviru Meridianbet Prve lige.

Danas se oglasila advokatica pomenutog fudbalera, Maja Turković, koja je istakla da su za odluku Komisije za žalbe saznali iz medija.

Reagovanje Ceklićeve advokatice prenosimo u cjelosti:

„Igrač Zvonko Ceklić, i ja ko njegov advokat, juče smo putem medija saznali odluku o žalbi povodom njegove suspenzije, što je još jedan u lancu nezakonitih i neetičkih poteza FSCG, koji nastavlja medijsku hajku protiv ovog igrača.

Ovaj igrač je „žrtveno jagnje” FSCG koji već godinama žmuri na namještene utakmice, a selektivnu pravdu i demonstraciju sile je odlučio da pokaže u slučaju ovog mladog i perspektivnog igrača, kao najslabije karike, bez dalje namjere da utvrdi istinu i razriješi predmetni događaj na zakonit i potpun način.

Prvostepeni postupak koji je prethodio postupku po žalbi i donošenju ove odluke sa kojom još uvijek nijesmo upoznati je u cjelosti nezakonit kao i sama odluka, jer nema dokaza da je ovaj igrač izvršio predmetni prekršaj, dok su svi dokazi koji mu idu u prilog tokom prvostepenog postupka pred Disciplinskom komisijom FSCG sakriveni ili selektivno cijenjeni, što je navedeno u žalbi, uz koju smo dostavili relevantne dokaze koji potvrđuju navedenu tezu”, navodi se u reagovanju.

Advokatica fudbalera je uz reagovanje priložila i sadržaj žalbe koji može da se vidi kroz fotografije:

Ceklić žalba
foto: Privatna arhiva
Ceklić žalba
foto: Privatna arhiva
Ceklić žalba
foto: Privatna arhiva
Ceklić žalba
foto: Privatna arhiva

Bonus video: