Miloš Radulović najbolji menadžer u Crnoj Gori, završena AdmiralBet EURO 2024 fantasy liga

Ovogodišnje fantasy takmičenje je bilo više nego izazovno, jer nije bilo igrača koji su se istakli do te mjere da bi praktično osigurali pobjedu svojim fantasy menadžerima

6067 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Završetkom Evropskog prvenstva u fudbalu, završeno je i AdmiralBet EURO 2024 fantasy takmičenje na Portalu Vijesti.

Pobjednik je ekipa "Jovana&Aleksa" koju je registrovao Miloš Radulović.

Drugo mjesto osvojila je "Dijapazonska ingerencija" (Ana Vujičić), treće "FK Županica" (Almedin Bralić), a četvrto "Florentino Perez" (Milan Nikolić).

Poklon za prvoplasiranog takmičara je iPhone 15 Pro Max i bonus od 500 eura za igranje na AdmiralBet platformi, drugoplasiranom je pripao gaming laptop i bonus od 400 eura za igranje na AdmiralBet platformi, poklon za treće mjesto je Xiaomi Electronic Scooter i 300 eura za igranje na AdmiralBet platformi, dok je četvrti najbolji takmičar osvojio Playstation5 i 200 eura za igranje na AdmiralBet platformi.

Takmičari koji su na tabeli završili od petog do 10. mjesta dobijaju po 100 eura za igranje na AdmiralBet platformi.

fantasy vijesti
foto: fantasyfootball.vijesti.me

Informacije o preuzimanju poklona mogu se naći sjutra (16.07) na Instagram stranici AdmiralBet Crna Gora.

Ovogodišnje fantasy takmičenje je bilo više nego izazovno, jer nije bilo fudbalera, koji su se na šampionatu u Njemačkoj istakli do te mjere da bi sami trasirali pobjedu svojim fantasy menadžerima.

Podatak da su čak šestorica fudbalera podijelila titulu najboljeg strijelca, a da je najbolji igrač prvenstva bio defanzivni vezni igrač, dodatno ide u prilog onima koji su ostvarili najviši plasman, jer su demonstrirali vanredno poznavanje fudbala.

AdmiralBet EURO Fantasy 2024
foto: AdmiralBet EURO Fantasy 2024

Bonus video: