Draško Božović pred TNS: Nismo se prilagodili u Velsu, sada obećavamo veliku borbu

„Teško je reći da možemo da prođemo poslije svega što se dogodilo u prvoj utakmici”, kaže vezista Tuzana pred večerašnji duel sa Velšanima

5435 pregleda 5 komentar(a)
Foto: F28.Online
Foto: F28.Online

Nemoguća misija je pred fudbalerima Dečića u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crnogorski šampion je prije sedama dana u Velsu izgubio 3:0 od TNS-a i jasno je da mu nisu velike šanse u večerašnjem duelu na stadionu pod Goricom (21 sat).

Ipak, nada je tu, ali Dečić zna da mora puno bolje...

„Teško je reći da možemo da prođemo poslije svega što se dogodilo u prvoj utakmici”, rekao je vezista Tuzana Draško Božović.

„Nismo osjećali pritisak. Nismo ga imali, kao što nije postojao ni u borbi za titulu prvaka Crne Gore, pa smo je osvojili”, dodao je iskusni vezista.

Dečić jednostavno nije bio dovoljno dobar, pa su detalji bili na strani rivala.

„Naivno smo primili golove. Stvorili smo neke šanse, pokazali da možemo da igramo protiv TNS-a koji nije bio naročito bolji. Bio je brži i agresivniji, a mi se na to nismo prilagodili iako smo sve to vidjeli u analizi pred utakmicu. Imamo revanš pred koji obećavam da ćemo svi dati sve da probamo da dođemo do uspjeha. Vidjećemo da li će to biti dovoljno”, kazao je Božović.

Ako eliminiše TNS našeg predstavnika u 2. kolu čeka Fernecvaroš.

U slučaju eliminacije Dečić se seli u kvalifikacije za Ligu konferencije, gdje bi se sastao sa poraženim iz duela Ludogoreca i Dinamo Batumija.

Bonus video: