Mornari "otplovili" za Gruziju, Vušurović: Čeka nas težak posao, bitno je da budemo hrabri i disciplinovani

Mornar u četvrtak (19) protiv Dinama u Tbilisiju igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija

6706 pregleda 6 komentar(a)
Fudbaleri Mornara, Foto: FK Mornar/Facebook
Fudbaleri Mornara, Foto: FK Mornar/Facebook

Nakon istorijske pobjede (2:1) nad Dinamom iz Tbilisija u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, vrijeme je za revanš - fudbaleri Mornara otputovali su za Gruziju, gdje ih u četvrtak (19) očekuje novi meč protiv gruzijskog predstavnika.

Mornar je prethodnog četvrtka upisao veliku pobjedu, a jedan od junaka bio je Milan Vušurović, koji je postigao drugi gol na utakmici. Prethodno je Barane u vođstvo doveo Marko Đurišić.

“Ušli smo u meč sa velikim samopouzdanjem i bez nekog velikog respekta prema Dinamu, a malo ko je vjerovao u nas da možemo do pozitivnog rezultata. Mislim da smo pokazali da drugo mjesto u crnogorskom šampionatu nije slučajno. Tamo nas čeka težak posao, ali sigurno ćemo pokušati da imamo pristup kao u prvom poluvremenu iz Podgorice", rekao je Vušurović u razgovoru za klupski sajt.

Vušurović ističe da je bitno da Mornar uđe hrabro u meč.

“Mislim da je jako bitno da uđemo hrabro i disciplinovano jer sada, poslije prve utakmice, bolje smo upoznali protivnika i znamo gdje nam prijeti opasnost, kao i gdje imamo najveću šansu.”

Mornar će igrati na stadionu “Mikheil Meskhis Sakhelobis” kapaciteta 27 hiljada gledalaca. Očekuje se da domaćin ima veliku podršku sa tribina.

“Očekujemo da bude veliki broj gledalaca i jako lijep ambijent, ali dosta smo iskusna ekipa i dosta naših igrača je igralo u takvom ambijentu, tako da vjerujem da može biti samo motiv više da dođemo do onog zacrtanog, a to je prolaz dalje", poručio je Vušurović.

Bonus video: