Đukanović: Ako vas želi Crvena zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri

Crvena zvezda zainteresovana za crnogorskog reprezentativca

7495 pregleda 14 komentar(a)
Viktor Đukanović, Foto: Hammarby Fotboll
Viktor Đukanović, Foto: Hammarby Fotboll

Crnogorski reprezentativac, Viktor Đukanović kazao je da mu prija interesovanje Crvene zvezde.

Prije nekoliko dana švedski mediji su objavili informaciju da je za crnogorskog krilnog napadača zainteresovana Crvena zvezda koja je navodno već poslala ponudu na adresu Hamarbija.

“Srećan sam što se interesuju za mene. Crvena zvezda je veliki klub, ali još nekolicina ih je pokazala interesovanje. Želim da sačekam još malo prije nego što odlučim”, prokomentarisao je Đukanović.

Đukanović je u januaru 2023. godine iz Budućnosti stigao u Hamarbi. Dobrim partijama je skrenuo pažnju mnogih klubova, a ističe da će sačekati kako će se odvijati situacija.

“Čekaću i vidjeću kako se situacija razvija. Nekoliko klubova je u igri. Nemam mnogo šta da dodam”.

Ugovor sa Hamarbijem mu ističe 2027. godine.

“Svako zna da je Crvena zvezda jedan od najvećih klubova na Balkanu sa ogromnom istorijom. Nema tu mnogo šta da se priča. Crvena zvezda je Crvena zvezda. Naravno da je velika stvar za mene kada me traži takav klub. Ako vas želi Crvena zvezda to znači da ste radili dobro u karijeri. To nije mali klub. Redovno igra u Ligi šampiona i osvaja trofeje. Nije mala stvar igrati skoro svake sezone grupnu fazu Lige šampiona. Na meni je da radim još napornije i ostanem fokusiran na dešavanja ovdje, pa ćemo da vidimo šta će da bude. Jednoga dana bih mogao da obučem dres Crvene zvezde”, rekao je Đukanović.

Bonus video: