Savić stigao na trening Atletika, ali odluka o odlasku se ne mijenja

Crnogorski štoper je na kraju ove sezone automatski dobio još jednu godinu ugovora sa Atletikom, ali će mu klub sa "Metropolitana", kako piše "Marka", olakšati raskid ugovora ukoliko se pojavi prava ponuda

21858 pregleda 4 komentar(a)
Savić na jutrošnjem treningu "kolćonerosa", Foto: Atletico de Madrid (X)
Savić na jutrošnjem treningu "kolćonerosa", Foto: Atletico de Madrid (X)

Atletiko Madrid je prije nekoliko dana počeo pripreme za novu sezonu, a na jutrošnjem treningu "kolćonerosa" pojavilo se i dobro poznato lice, ali za mnoge i neočekivano.

Crnogorski štoper Stefan Savić priključio se treniznima ekipe čije je boje branio devet godina i od čijih se navijača oprostio na kraju prošle sezone.

Kako piše "Marka", sve to i ne znači da je naš majstor promijenio odluku, već u situaciji kada još nije riješio pitanje novog kluba želi da zadrži formu i kondiciju na pravi način.

Savić je na kraju ove sezone automatski dobio još jednu godinu ugovora sa Atletikom, ali će mu klub sa "Metropolitana", kako naglašava madridski list, olakšati raskid ugovora ukoliko se pojavi prava ponuda.

Interesovanja za Savića odavno ima, posebno od turskih klubova, ali očigledno je da momak iz Mojkovca čeka najbolju i najkonkretniju ponudu.

Do tada - treniraće sa klubom kojeg je predvodio do titula u Španiji, Ligi Evrope, Superkupu Evrope...

Bonus video: