"Poruka" čelnicima kluba: Navijači Barselone prikupljaju sredstva za kupovinu Nika Vilijamsa

Iznosi su simbolični i više su poruka gazdama koji još nisu doveli niti jednog igrača u ljetnjem prelaznom roku. Barsa odavno želi Vilijamsa, čija je cijena oko 60 miliona eura

6302 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Euforija za fudbalerom koji je obilježio Evropsko prvenstvo!

Navijači Barselone počeli su da uplaćuju simbolične iznose novca na službeni TikTok račun kluba, kako bi se prikupila sredstva za kupovinu krilnog napadača Atletik Bilbaa, reprezentativca Španije Nika Vilijamsa (22).

Interesovanje katalonskog kluba za sjajnog napadača datira od vremena i prije Evropskog prvenstva, a nakon sjajnog nastupa u Njemačkoj, gdje je Vilijams pomogao "furiji" da osvoji četvrtu titulu prvaka Evrope, ovo interesovanje je dodatno pojačano.

Toliko da su se uključili i navijači!

"Potpiši Niko", "100% trebamo Nica" i "Za Nika Viliajmsa", samo su neki od komentara uz donacije na TikTok video zapisima Barselone.

Vilijams je postigao dva gola na EP, uključujući i jedan u finalu protiv Engleske (2:1), a ono što navijače Barse posebno privlači, jeste njegovo vrhunsko parterstvo sa Laminom Jamalom, suprotnim krilom, igračem koji je proglašen najboljim mladim igračem turnira.

Jamal, 17-godišnjak, velika je zvijezda Barselone.

Navijači Katalonaca sada žele dvojac Jamal - Vilijams i u dresu Barse.

Prema Transfermarktu, tržišna vrijednost Vilijamsa je oko 70 miliona eura, dok je Atletik objavio da ga neće puštiti za manje od 60 miliona eura.

Donacije na TikToku, više su, međutim, poruka čelnicima Barselone, jer su iznosi zaista simbolični - kreću se od pet centi do do jednog eura.

Barselona, ​​koja je završila na drugom mjestu u La Ligi i ispala iz Lige šampiona u četvrtfinalu prošle sezone, do sada nije potpisala niti jednog igrača tokom ljetnog prijelaznog roka.

Bonus video: