Rivali Budućnosti i Mornara nisu blistali pred mečeve LK: CSKA 1948 preživio na Crnom moru, poraz Radničkog

Kod tima iz Sofije istakao se golman, dok igrači ekipe iz Kragujevca u porazu od 3:2 nisu uspjeli da zatresu mrežu već su to umjesto njih sa dva autogola uradili gosti iz Pančeva

15071 pregleda 1 komentar(a)
Sa meča u Varni između Černog mora i CSKA 1948, Foto: CSKA 1948/Facebook
Sa meča u Varni između Černog mora i CSKA 1948, Foto: CSKA 1948/Facebook

Start prvenstva u Bugarskoj i Srbiji bio je na neki način generalna proba za rivale crnogorskih klubova u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija...

Budućnost će u četvrtak (19.30h) gostovati u Sofiji kod CSKA 1948, a rival "plavih" je pred taj meč izvukao junački, ali i dosta srećan bod.

"Crveni" su odigrali 0:0 protiv Černog mora u Varni, a s obzitom na to da im je rival bila jedna od boljih ekipa iz prošle sezone i da nisu imali šut u okvir gola, neriješen rezultat je svakako nešto sa čime momci Valentina Ilijeva mogu da budu zadovoljni.

Posebno, ako se zna da je domaćin imao nekoliko velikih šansi da riješi meč, ali je na golu kluba iz prijestonice blistao golman Petar Marinov.

U mnogo slabijoj atmosferi evropske izazove dočekuje rival Mornara - Radnički iz Kragujevca.

Klub koji baš kao Barani prvi put u istoriji igra Uefina takmičenja kao domaćin je poražen od Železničara (3:2), ekipe koja se prošle sezone kroz baraž spasila ispadanja.

Interesantno, igrači Radničkog na ovom meču nisu zatresli mrežu već su to umjesto njih sa dva autogola uradili gosti iz Pančeva.

Radnički je bio domaćin na novom stadionu u Leskovcu, gdje će u četvrtak od 20 sati dočekati i Mornar.

Bonus video: