Zorić: Vjerujemo u prolaz, borićemo se do kraja

Mornar u četvrtak (20) u Leskovcu protiv Radničkog iz Kragujevca igra prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija

2994 pregleda 1 komentar(a)
Darko Zorić, Foto: facebook/fkmornarbar
Darko Zorić, Foto: facebook/fkmornarbar

Fudbaleri Mornara se od ponedjeljka nalaze u Srbiji, gdje ih sjutra (20) protiv kragujevačkog Radničkog očekuje prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Barani su smješteni u Nišu, koji im je baza ovih dana, a meč protiv kragujevačke ekipe odigraće na stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

“Došli smo nekoliko dana prije utakmice da bismo imali više vremena da se odmorimo, jer smo putovali autobusom. Nije bio lagan put, ali imaćemo dovoljno vremena da se što bolje oporavimo i pripremimo za utakmicu”, rekao je fudbaler Mornara, Darko Zorić u izjavi za klupski sajt.

Zorić vjeruje da Barani mogu ostvariti dobar rezultat pred revanš u Podgorici.

“Skautirali smo Radnički, vidjeli smo da se radi o jako kvalitetnom timu. Na svakoj poziciji su dobri. Jako su organizovana ekipa. Istina je da su favoriti, ali mi možemo obećati da ćemo se boriti i dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat”, poručio je Zorić.

Mornar je u prethodnom kolu napravio istorijski rezultat, eliminisao Dinamo iz Tbilisija, a gol u revanšu postigao je upravo Zorić.

“Svakom igraču znači kada postigne gol. Još kad nam je taj gol pomogao da prođemo dalje, to mi je još milije. Ali sve je to zasluga kolektiva. Mi smo borbena ekipa i na osnovu toga, kao kolektiv, želimo da pravimo rezultate”, zaključio je Zorić.

Bonus video: