Trener CSKA 1948 nekada tresao mrežu na "Enfildu", sada hvali timski duh Budućnosti

Valentin Iliev očekuje da će se sve u dvomeču između njegovog tima i Budućnosti rješavati u revanšu pod Goricom

14182 pregleda 1 komentar(a)
Iliev tokom pres konferencije u Sofiji, Foto: FK Budućnost
Iliev tokom pres konferencije u Sofiji, Foto: FK Budućnost

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Valentin Iliev je kao igrač znao da trese mreže i na čuvenom Liverpulovom "Enfildu" (za pobjedu CSKA u Ligi šampiona), dok kao trener u drugom mandatu vodi CSKA 1948.

Za razliku od prvog tokom prvih dana "crvenih" iz Sofije, sada je njegov tim mnogo ozbiljniji, igra evropske mečeve, a naredni rival biće mu Budućnost.

Pred prvi meč 2. kola Lige konferencije koji se sjutra (četvrtak, 19.30h) igra na stadionu "Vasil Levski" pokazao je da dobro poznaje rivala, ali naš jezik.

"Gledao sam utakmice utakmice Budućnosti, čak i prijateljske, i mislim da je dobra ekipa - vidi se da trener zna šta radi. Napravio je dobru grupu koja igra agresivno, zajedno. Niko to ne radi za sebe, već je tim najvažniji", poručio je Ilev na pres konferenciji.

CSKA 1948 je favorit, a Iliev kaže njegova ekipa ne osjeća pritisak.

"Odigrali smo dobar meč u Varni na startu domaćeg prvenstva (0:0 protiv Černog mora) i u dobrom raspoloženju čekamo ovaj susret. Puni smo samopouzdanja i očekujemo da pružimo dobru partiju i ostvarimo dobar rezultat. Motiva nam neće faliti i nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo svoj cilj", kaže Iliev.

Svi u Budućnosti se nadaju da će se ovaj dvomeč rješavati u Podgorici, a istog mišljenja je i Iliev.

"Moram da naglasim da se ništa neće riješiti u ovom meču, igraju se dvije utakmice i u obje moramo dati sto odsto svojih mogućnosti ukoliko želimo da prođemo dalje", zaključio je Iliev.

Bonus video: