Đurašković: Imamo aktivan rezultat

Mornar je u prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija Lige konferencija poražen na gostovanjuu Radničkom iz Kragujevca - 1:0, Barani vjeruju da mogu uzeti revanš na DG areni u srijedu

4302 pregleda 1 komentar(a)
U Leskovcu je bilo lijepo za igru, u Podgorici će biti užareno, Foto: FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica
U Leskovcu je bilo lijepo za igru, u Podgorici će biti užareno, Foto: FK Radnički 1923 Kragujevac zvanična stranica

Mornar je u prvoj utakmici drugog kruga kvalifikacija Lige konferencija poražen na gostovanju Radničkom iz Kragujevca - 1:0.

U taboru Mornara nadaju se da će u revanšu u srijedu 31. jula na "DG areni" od 20,45 sati, rezultat biti u njihovu korist.

"Imamo aktivan rezutat, možemo da se nadamo da ćemo u revanšu mi slaviti i proći u treći krug. Radnički je bolje otvorio utakmicu, ali smo u drugom poluvremenu odgovorili i imali kod rezulatata 0:0, zicer Milana Vušurovića. Zadovoljan sam našom igrom u drugom poluvremenu ali Radnički jeste zasluženo slavio. Pokazali su samo ono što smo znali - kvalitetna su ekipa izuzetno brzih napadača". kazao je Zoran Đurašković, trener Mornara.

On smatra da Mornar može još bolje nego na stadionu "Dubočica" u Leskovcu..

"Sve je u revanšu moguće, a probaćemo da neutrališemo sve njihove dobre strane koje imaju. Neće biti lako jer u toj ekipi svi znaju da igraju, direktni brzi i kvalitetni. I ekipa su koja nas je izuzetno lijepo primila i u odličnoj atmosferi je odigrana utakmica", zaključio je Đurašković.

U prethodnoj sezoni nijedan kub iz Srbije nije slavio u Evropi, pa je Radnički 1923 prekinuo negativni niz nakon 344 dana.

"Zasluženo smo pobijedili, prvo smo poluvrijeme odigrali dobro, pritiskali. Golman Mornara Stefan Popović bio je junak utakmice. BIće teško u revanšu, naročito te enormno visoke tempretature u Podgorici. Znamo i da će Moanar biti bolji nego u prvom susretu i moraćemo da koristimo greške koje napravi", rekao je Feđa Dudić, trener Kragujevčana.

Bonus video: