Trabzonspor predstavio Savića: Ovo je pravi klub za mene, sada je vrijeme da govorim na terenu

Crnogorski reprezentativac zadužio dres sa brojem 15, koji je nosio i u Atletiku

23312 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Trabzonspor (X)
Foto: Trabzonspor (X)

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić predstavljen je kao novi fudbaler turskog Trabzonspora.

Dva dana nakon spektaklularnog dočeka na aerodromu, o dovođenju doskorašnjeg defanzivca Atletiko Madrida govorio je predsjednik Trabzonspora Serkan Kilic.

"Živopis i iskustvo igrača kojeg smo doveli su neosporni. Svi naši navijači su uključeni u fudbal kao i menadžeri, tehničko osoblje kluba takođe, svi su željeli Savića.. Znaju kakav je kapacitet. Ovo je veoma dobar transfer za naš tim".

Svi smo bili svjedoci problema koje smo imali u proteklim godinama na njegovoj poziciji, i nadamo se da će ovo biti dobar potez i za njega i za nas. Dovesti takvog igrača, sa tako visokim nivoom fudbalske istorije i iskustva u Trabzonspor je zadovoljstvo za sve nas i naše navijače", istakao je predsjednik kluba.

"Trabzonspor je pravi tim za mene", poručio je Stefan Savić.

"Veoma sam srećan što sam ovdje. Svjestan sam da sam došao u klub koji me je želio i koji se žrtvovao za ovo. I prijateljima sam rekao da je Trabzonspor pravo mjesto za mene. Nema sumnje u to. Jedva čekam da istrčim na teren u dresu Trabzonspora i borim se sa svojim saigračima. Nadam se da će ovo biti uspješna godina za sve nas. Sada je vrijeme da govorim na terenu", rekao je Savić, koji je, baš kao u Atletiku, zadužio dres sa brojem 15.

Bonus video: