Neviđeno - Budućnost evropski meč ne igra pod Goricom?

Uefa suspendovala teren u Podgorici, pa će "plavo-bijeli" umjesto na stadionu na kojem nastupaju decenijama CSKA 1948 dočekati vjerovatno na "DG areni", mada se pominje i Skadar

29672 pregleda 296 reakcija 107 komentar(a)
Foto: FK Budućnost/Rusmin Radič
Foto: FK Budućnost/Rusmin Radič

Trebalo je to da bude spektakl pod Goricom, nova evropska fudbalska noć kojih naš najveći stadion ne dočeka mnogo, ali od toga ovog puta očigledno neće biti ništa...

I to nakon što je Uefa odlučila da suspenduje teren koji je u katastrofalnom stanju, saznaju "Vijesti".

Fudbaleri Budućnosti revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferecije protiv CSKA 1948 neće igrati na stadionu na kojem nastupaju decenijama, već vjerovatno na "DG areni", mada se pominje i Skadar.

Odluka Uefe još nije zvanična, a Budućnost diplomatskim putem pokušava da riješi novonastalu situaciju i da, ipak, klub iz Sofije dočeka pod Goricom.

Iz evropske kuće fudbala procijenili su da teren nije siguran po zdravlje igrača, dok će iz Budućnosti pokušati da objasne kako u Crnoj Gori nema previše stadiona koji zadovoljavaju kriterijume Uefe.

Ostaje i velika žal zbog malenog Feđe Alkovića, jer je Budućnost planirala da kompletan novac od ulaznica bude uplaćen za njegovo liječenje. Umjesto desetak hiljada eura, tako je sada pitanje koliku sumu je moguće skupiti na nekom od manjih stadiona u Crnoj Gori ili van nje.

Meč Budućnost - CSKA 1948 igra se u četvrtak od 21 sat, još nije jasno gdje.

Bonus video: