Mladost DG ubjedljiva protiv Iskre, Rudar u 95. minutu srušio Kom

Počela nova sezona Druge crnogorske fudbalske lige - Mladost Lob.bet u posljednjem meču 1. kola sigurna protiv Iskre (3:0)

10826 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Počela je nova sezona Druge crnogorske fudbalske lige, koja broji devet ekipa, zbog kazne koju su zaradili Zeta i Budva.

U svakom kolu po jedna ekipa je slobodna, danas je to bio Lovćen.

A Rudar je u debitantskom nastupu u drugoligaškoj konkurenciji u samostalnoj Crnoj Gori (od 2006. do ove godine Pljevljaci su bili dio elite) srušio na svom terenu ekipu Koma sa 1:0.

Jedini gol postigao je Vojin Pavlović, u petom minutu sudijskog dodatka.

Grbalj je u Radanovićima pobijedio jedinog novajliju, ekipu Ibra sa 2:0, golovima Lazara Rakočevića u 36. i Sretena Peruničića u 60. minutu.

Igalo i Podgorica igrali su neriješeno 2:2.

Gosti su vodili 2:0, golovima Vojina Jeknića u 38. (isti igrač nije iskoristio penal na startu meča) i Luke Bulatovića u 68. minutu, da bi domaći sa igračem manje u finišu stigli do izjednačenja i boda.

U posljednjem meču kola, Mladost Lob.Bet je na Kampu FSCG bila ubjedljiva protiv Iskre - 3:0. Sva tri gola fudbaleri prošlosezonskog člana elite postigli su u prvom poluvremenu, od čega dva u nadoknadi vremena.

Domaćin je do prednosti došao u 18. minutu pogotkom Igora Vukčevića. U finišu prvog poluvremena Kristijan Vuljaj je uvećao prednost svoje ekipe, da bi ubrzo ponovo Vukčević bio strijelac za konačnih 3:0.

Narednog vikenda na programu su mečevi 2. kola, a sastaju se Podgorica - Rudar, Ibar - Igalo, Iskra - Grbalj i Lovćen - Mladost Lob.bet. Slobodni su fudbaleri Koma.

Bonus video: