Brige pred Ligu nacija? Vešović i Janković zbog povreda meč Karabaga u Razgradu završili tokom prvog poluvremena

Uz probleme sa pomenutim tandemom, za vikend se povrijedio i novi štoper Trabzonspora Stefan Savić (lakše, pišu turski mediji), dok je kapiten Stevan Jovetić i dalje bez kluba

10984 pregleda 21 reakcija 10 komentar(a)
Marko Vešović tokom meča u Razgradu, Foto: Qarabağ FK/Facebook
Marko Vešović tokom meča u Razgradu, Foto: Qarabağ FK/Facebook

Karabag je napravio malo remek-djelo u Razgradu kada je u produžecima napunio mrežu Ludogoreca (7:2) i plasirao se u baraž Lige šampiona - ipak, do podviga je morao bez tandema iz Crne Gore.

Pomalo nestvarno je izgledalo kada je naprije Marko Vešović zbog povrede napustio teren u 29. minutu, a praktično odmah za njim (u 38) iz istog razloga i Marko Janković.

Portal iz Azerbejdžana "Arena.az" piše da su obojica pod znakom pitanja za duele protiv Dinama iz Zagreba u plej-ofu Lige šampiona, ali ne navodi i kakvim vrstama povreda se radi.

"Povrdede nam stvaraju probleme, ali nadam se da će naši igrači oporaviti do utakmica sa Dinamom", poručio je trener Karabaga, Gurban Gurbanov.

Sve to vjerovatno brine i selektora Crne Gore Roberta Prosinečkog jer je start Lige nacija sve bliži - "sokoli" 6. septembra gostuju na Islandu, a tri dana kasnije dočekuju Vels.

Uz probleme sa pomenutim tandemom, za vikend se povrijedio i novi štoper Trabzonspora Stefan Savić (lakše, pišu turski mediji), dok je kapiten Stevan Jovetić i dalje bez kluba.

Bonus video: