Sutjeska protiv Arsenala traži prvu pobjedu, Radović: Nadam se da ćemo uspjeti da dođemo do značajnog trijumfa

Meč u Nikšiću počinje sjutra u 20 časova

4980 pregleda 8 komentar(a)
Miljan Radović, Foto: FSCG
Miljan Radović, Foto: FSCG

Fudbaleri Sutjeske još čekaju na prvu pobjedu u novoj sezoni - "plavi" su na startu igrali neriješeno sa Dečićem, potom su osvojili bod i protiv Budućnosti, a u prethodnom kolu su, na domaćem terenu, izgubili od Petrovca.

Četvrta runda MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige na programu je već sjutra, a Sutjeska je opet domaćin - u Nikšić dolazi Arsenal (20), koji nakon tri kola ima tri boda.

"Protiv Petrovca je bilo dosta dobrih stvari, ali kada izgubite utakmicu, na površinu izađu sve stvari koje nisu dobre, što je i normalno u fudbalu. Protiv Petrovca nismo imali ni sportske sreće - primili smo dva pogotka, pa je bilo teško da se vratimo. Nadam se da ćemo protiv Arsenala stići do prve pobjede", rekao je u najavi meča trener Sutjeske, Miljan Radović.

Radović ističe da u MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi nema unaprijed dobijenih mečeva.

"U ovoj ligi ne možemo da kažemo da ćemo nekoga lako da pobijedimo, isto tako ne može ni nas neko lako da pobijedi. To se vidjelo u ova prva tri kola - niko nas nije nadigrao, Petrovac nas je pobijedio i sa te strane jeste nadigrao. Nadam se da ćemo mi uspjeti da nadigramo Arsenal i da zabilježimo značajnu pobjedu, koja će biti podstrek za momke da krenu u pozitivnu seriju."

Kada je riječ o igračkom kadru, Radović je rekao da je Vuković van tima zbog povrede, da je Vlahović pod znakom pitanja, a da će Miranović biti u sastavu.

"Imamo dosta igrača koji mogu da odgovore zahtjevima. Gledamo ko je zdrav i na koga možemo da računamo. Nameću se mladi igrači, kao što je Miljanić. Sutjeska ima potencijala i dosta mladih igrača. Biće potrebno vrijeme, moramo da budemo strpljivi. Idemo svaku utakmicu da damo sve od sebe i riješimo u svoju korist", poručio je Radović.

Igor Pajović ističe da je pobjeda imperativ.

"Imperativ je da dođemo do prve pobjede u sezoni. Daćemo sve od sebe da tako i bude", kazao je fudbaler Sutjeske.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: