KMF Titograd ne krije ambicije: Od turnira u Skoplju se mnogo očekuje

Futsaleri Titograda danas (17.30) protiv Rendžersa igraju prvi meč u preliminarnoj fazi Lige šampiona

4731 pregleda 0 komentar(a)
Titograd zna šta želi, Foto: FSCG
Titograd zna šta želi, Foto: FSCG

Šampion Crne Gore u futsalu, ekipa Titograda, danas u Skoplju počinje nastup u preliminarnoj fazi Lige šampiona.

Pobjednik turnira odlazi u narednu fazu takmičenja, a rivali Titograda ka tom cilju biće domaćin turnira, Forca, te Blu Medžik iz Republike Irske i šampion Andore - Rendžers. Prvu utakmicu Titograd igra protiv Rendžersa od 17.30.

- Spremni smo za ovaj turnir, od kojeg očekujemo mnogo. Naš cilj je da osvojimo prvo mjesto i odemo u narednu fazu i sve osim toga bilo bi neuspjeh. Rezultati koje smo postigli prošle godine nas obavezuju na to i ja sam svakako optimista uoči turnira. Napomenuo bih da u ekipi imamo osam novih igrača, svi su se uklopili odlično i jedva čekamo početak - rekao je trener Titograda Zoran Milašević.

Milašević očekuje da posljednji meč u grupi, protiv Force, odlučuje o prvom mjestu i plasmanu u narednu rundu.

- Dosta je nepoznanica pred nama. Sa irski klubom smo već igrali, ali to je klub koji raste iz dana u dan i stasava u ozbiljan tim. Predstavnik Andore je nepoznanica, dok je Forca najozbiljniji protivnik i ekipa koja je jednom riječju reprezentacija Sjeverne Makedonije u malom. Očekujem da će to posljednje kolo i susret sa njima odlučivati o prvom mjestu. U svakom slučaju, ja sam optimista i nadam se da se iz Skoplja možemo da se vratimo sa ostvarenim ciljem - istakao je Milašević.

Titograd su ovog ljeta pojačali Dragoljub Despotović, Arijan Efović, Balša Bojanović, Adnan Kalajdžić, Balša Đurković, Nemanja Nikolić, Kenan Tafić i Stefan Bosnić.

Bonus video: