Druga liga: "Rafali" Lovćena i Podgorice, Ibar zaustavio Rudar, Igalo na vrhu

Odigrani mečevi 3. kola Druge crnogorske fudbalske lige

4248 pregleda 7 komentar(a)
Sa meča Kom - Podgorica, Foto: FSCG
Sa meča Kom - Podgorica, Foto: FSCG

Ubjedljive pobjede Lovćena i Podgorice obilježile su 3. kolo Druge crnogorske fudbalske lige.

Cetinjani su slavili sa 4:0 - protiv Grblja u Radanovićima, dok je Podgorica istovjetnim rezultatom bila bolja od Koma u gostima.

Sva četiri gola na stadionu u Donjoj Sutvri fudbaleri Lovćena postigli su u drugom poluvremenu. Lazar Stanišić i 50, Balša Radusinović u 58. i 79, Hinato Sakamaki u 67. minutu lansirali su četu Ivana Jablana. Grbalj je meč završio sa desetoricom, zbog isključenja Đorđa Steševića u 86. minutu.

Podgorica se lako obračunala sa Komom, a gosti su na Zlatici uz golove Danila Vukanića u 29, Danila Bracanovića u 42, Pavla Ćetkovića u 72. i Nikole Pavlićevića iz penala u 78. minutu stigli da promaše i jedanaesterac, koji nije realizivao Kristijan Radunović početkom drugog dijela.

Očekivalo se da će Rudar nakon tri kola biti stoprocentan na vrhu, ali je seriju Pljevljaka neočekivano zaustavio Ibar - 1:1 pod Golubinjom.

Rožajci su poveli u 35. minutu preko Rijada Bralića, izjednačio je Milija Golubović u 50.

Uz Rudar, koji ima sedam bodova, na vrhu tabele nakon tri kola sa istovjetnim bodovnim učinkom su i fudbaleri Igala, koji su danas pobijedili Iskru - 1:0 na stadionu Solila.

Gol odluke djelo je Jovana Popovića. Igrao se 39. minut.

Slobodni u ovom kolu bili su fudbaleri Mladosti Lob.bet.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: