Dibala objasnio zašto je ostao u Romi: Presudili su porodica, supruga, grad i tim

Argentinac odlučio da ostane u Romi

8776 pregleda 1 komentar(a)
Paulo Dibala, Foto: Reuters
Paulo Dibala, Foto: Reuters

Argentinski fudbaler, Paulo Dibala, bio je u centru pažnje na jučerašnjoj utakmici Rome i Empolija na "Olimpiku".

Argentinac je imao ponudu iz Saudijske Arabije, na stolu je bio trogodišnji ugovor vrijedan 75 miliona eura, ali je na kraju odlučio da ostane u Romi, što je naišlo na oduševljenje navijača "vučice".

"Svi pitaju za novac. Ja sam stavio sve na sto - presudili su porodica, supruga, grad, tim i želja za povratkom u reprezentaciju Argentine. Imam 30 godina, osjećam se dobro. Znam da me mnogi kritikuju zbog povreda, ali se trudim da vodim računa o sebi", objasnio je Dibala zašto je odlučio da ostane u glavnom gradu Italije.

Budući da transfer nije realizovan, Dibalin agent je ostao bez provizije.

"Ništa se nije promijenilo kod mog agenta. Čuo sam neke da će on izgubiti mnogo novca, ali to nije istina. On je samo želio da ja budem srećan pri izboru. On mi nije samo agent, već i prijatelj koji mi želi sreću. Što se kluba iz Saudijske Arabije tiče ne znam kako su oni podnijeli, pošto uopšte i nisam razgovarao sa njima", rekao je Argentinac.

Roma je u 2. kolu Serije A, sinoć na domaćem terenu izgubila od Empolija - 2:1.

"Imali smo mnogo grešaka. Gotovo ništa nismo sproveli od dogovorenog. Moramo da nastavimo da radimo, ovo ostavimo iza sebe i da čekamo da se prelazni rok što prije završi, da definitivno znamo kakav tim imamo", zaključio je Dibala.

Bonus video: