Tadić dvostruki strijelac, omladinci preokretom u finišu savladali Srbiju

Crna Gora 10. septembra od 15 sati igra sa Mađarskom

5799 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore je pobijedila Srbiju u drugom kolu memorijalnog turnira „Stevan Ćele Vilotić”.

Izabranici Gorana Perišića su slavili 2:1, i to nakon preokreta - dvostruki strijelac je bio Marko Tadić, u 90. i šestom minutu sudijske nadoknade.

Jedini strijelac za Srbiju bio je Andrej Subotić u 11.

„Odigrali smo odličnu utakmicu protiv izuzetno jake reprezentacije Srbije. Rival je bio bolji u prvih dvadesetak minuta i u tom periodu smo primili gol koji je trebalo da spriječimo”, rekao je Perišić.

„Od tog momenta smo bili bolji rival. Praktično je nemoguće šta smo sve promašivali i mislim da smo potpuno zasluženo slavili. Ovo je bitan trijumf za dalji rad i pripremu za ono najvažnije, a to su kvalifikacije u novembru u Grčkoj”, dodao je Perišić.

Crna Gora 10. septembra od 15 sati igra sa Mađarskom.

Naša selekcija je igrala u sastavu: Ognjen Milović, Miloš Vračar, Lazar Maraš (82. Lazar Šekularac), Denis Koldžić (46. Bodin Tomašević), Stefan Đukanović, Andrej Camaj, Zarija Kumburović, Danilo Vukanić (62. Danilo Ćetković), Marko Tadić, Matija Mijović (46. Filip Perović), Andrej Kostić (57. Lazar Savović).

Bonus video: