Jovović: Morali smo bolje u Rejkjaviku, nadam se da će nam Nikšić donijeti sreću

"Bitno je što igramo kraj Bistrice, ne samo zbog mene, već i crnogorskog fudbala i samog Nikšića. Vjerujem da će publika biti naš 12. igrač. Nadam se da će nam ovaj teren biti srećan i da ćemo uspjeti da trijumfujemo", poručio je crnogorski fudbaler

5310 pregleda 8 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Premijer na Islandu nije bila dobra - saglasan je i crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović.

Naši fudbaleri su naivno primili dva gola nakon kornera i izgubili 2:0 u duelu u kojem ni rival nije ostavio poseban utisak.

"Rezultatski nismo prošli dobro, ali okrećemo se Velsu. Mislim da su Velšani kvalitetniji od Islanda i sigurno je da nas čeka mnogo teži meč. Ali, daćemo sve od sebe, upoznati smo sa njima i vjerujem da možemo da stignemo do trijumfa", rekao je Jovović.

Na pitanje da li je poraz u Rejkjaviku uticao na ekipu, odgovorio je:

"Poljuljao nas je, jer smatram da smo mogli bolje. Rezultat je u odnosu na stanje na terenu previsok. Sada moramo da izvučemo pouke iz te utakmice i da okrenemo narednoj", dodao je Jovović.

Nije zadovoljan ni svojim izdanjem:

"Kada analiziram igru uvijek polazim od sebe. Mislim da sam morao i mogao bolje".

Crna Gora dočekuje Vels u Nikšiću - biće to istorijski duel na stadionu na kojem je Jovović fudbalski stasao.

"Bitno je što igramo kraj Bistrice, ne samo zbog mene, već i crnogorskog fudbala i samog Nikšića. Po informacijama koje imam od prijatelja, drugova i porodice, euforija je velika - atmosfera će biti dobra, vjerujem da će publika biti naš 12. igrač. Nadam se da će nam ovaj teren biti srećan i da ćemo uspjeti da trijumfujemo", poručio je Jovović.

Vels, međutim, nije naivan rival.

"U pitanju je tipična ostrvska reprezentacija koja puno trči. Velšani su protiv Turske odigrali jako dobro, imali su posjed, stvarali šanse... Sigurno će biti teško, ali optimista sam", zaključio je Jovović.

Bonus video: