Korijere: Adžić debituje za Juve protiv Empolija, možda i kao jedan od startera

Subota od 18 sati, stadion "Kastelani" - sve je spremno veliki dan u karijeri crnogorskog supertalenta

18555 pregleda 194 reakcija 7 komentar(a)
Adžić, Foto: FC Juventus/X
Adžić, Foto: FC Juventus/X

Povreda koja je stigla u trenutku kada je na treninzima oduševio sve u Torinu konačno je prošlost - kucnuo je čas za veliki dan u karijeri Vasilija Adžića.

Crnogorski supertalenat debitovaće za velikana Juventus u subotu protiv Empolija, piše "Korijere delo Sport".

Čuveni rimski sportski list naglašava da ne bi bilo iznenađenje ukoliko se Adžić nađe i među startnih 11 na "Kastelaniju".

"Tijago Mota već razmišlja o lansiranju Adžića protiv Empolija, opcije koja do sada nije razmatrana samo zato što je povreda usporila uspon novog Juventusovog čuda od djeteta. Čini se da je Adžiću suđeno da debituje u subotu, a kako sati prolaze, rastu i izgledi da ćemo ga na terenu vidjeti od prvog minuta", piše Korijere.

Pomenuti list navodi i situaciju sa treninga "bjankonera".

"Na video snimku koji Juventus objavljuje na društvenim mrežama prije svakog treninga pojavio se Crnogorac: 'Dobro jutro svima, kakav lijep dan', rekao je s velikim osmijehom, možda predviđajući priliku života".

Iako se pretpostavljalo da će Adžić u početku nastupati za mladi "Next Gen" tim Juventusa, bivši vezista Budućnosti na treniznima je odmah "kupio" Motu.

"On je veoma zanimljiv igrač. Izuzetno sam zadovoljan onim što sam do sada vidio", rekao je ranije trener "Stare dame", koji je već ove sezone pokazao koliko vjeruje mladim igračima, pa su šansu dobili Nikolo Savona i Samuel Mbangula.

Adžić je zbog povrede morao da odgodi debi za reprezentaciju Crne Gore, period zbog pauze za reprezentacije iskoristio je da se oporavi, a sada je spereman za drugi debi - u novom klubu, velikanu iz Torina.

Bonus video: