Onana odbranio penal, a onda su "đavoli" kaznili "svece"

Mančester junajted u prvom meču 4. kola Premijer lige savladao Sautempton (3:0)

5286 pregleda 0 komentar(a)
Trenutak kada je Rašford pogodio za 2.0, Foto: Reuters
Trenutak kada je Rašford pogodio za 2.0, Foto: Reuters

Sautempton je očajan na povratku u Premijer ligu, ali sve je možda mogao da promijeni danas protiv jednog od engleskih velikana... Ipak, nije iskoristio penal kod 0:0, a onda je Mančester junajted pokazao kako takve greške kažnjavaju velike ekipe.

Nisu blistali "đavoli" ni u četvrtom kolu nove sezone, ali slavili su sa 3:0 na jugu Engleske i tako se vratili pobjedama nakon poraza od Brajtona i Liverpula.

Ekipa Erika ten Haga bila je smušena tokom prvih pola sata utakmice na "Sent Merizu", a iz takve igre stigao je i nepotreban penal koji je u 33. minutu skrivio Diogo Dalot.

Loptu je na bijelu tačku namjestio Kameron Arčer, ali je golman gostiju Andre Onana majstorski pročitao i sačuvao mrežu svog tima.

Kazna je stigla samo dva minuta kasnije kada je prvi gol u dresu Junajteda postigao Matijs de Liht - nakon sjanog ubacivanja Bruna Fernandeša.

Priča na ovom meču bila je praktično gotova već u 41. minutu kada je sa ivice kaznenog prostora pogodio Markus Rašford. Bio je to njegov prvi gol u Premijer ligi nakon 189 dana.

Do kraja "sveci" su ostali sa igračem manje kada je Džek Stivens dobio crveni karton, da bi tačku na utakmicu stavio Alehandro Garnaćo u 96. minutu.

Junajted nakon četiri kola ima dvije pobjede i dva poraza, dok je Sautempton upisao sve poraze.

Današnji program Premijer lige trajaće do kasno uveče pošto će mečevi 4. kola igrati u terminima od 16, 18.30 i 21 sat.

Bonus video: