Turska bi za meč sa Crnom Gorom mogla da bude jača za kapitena Štutgarta

Koliko je dobar na svojoj poziciji najbolje je pokazao od kada je Sebastijan Henes preuzeo "švabe", a upravo mu je šef struke Štutgarta ovog ljeta povjerio da sa kapitenskom trakom predvodi ekipu kroz Ligu šampiona

2393 pregleda 0 komentar(a)
Karazor u duelu sa Belingemom, Foto: Reuters
Karazor u duelu sa Belingemom, Foto: Reuters

Jak vezni red Turske, koji predvodi iskusni Hakan Čalhanoglu zajedno sa supertalentima Kenanom Jildizom i Ardom Gulerom, mogao bi da bude još jači za 27-godišnjeg kapitena Štutgarta.

Atakan Karazor, momak turskih korijena koji je rođen i odrastao u Njemačkoj, završio je procedure oko dobijanja pasoša Turske.

Kako pišu mediji iz te zemlje, više nema prepreka za Karazor da zaigra za Tursku i da je sada sve na selektoru Vinćencu Monteli da procijeni da li su mu usluge iskusnog defanzovnog veziste potrebne.

Očekuje su da će italijanski stručnjak pozvati već za meč sa Crnom Gorom u Ligi nacija.

Karazor je karijeru počeo u timu iz svog grada Esenu, da bi potom igrao za obližnje Bohum i Borusiju Dortmund II, a u Štutgart je stigao 2019. iz Kila.

Koliko je dobar na svojoj poziciji najbolje je pokazao od kada je Sebastijan Henes preuzeo "švabe", a upravo mu je šef struke Štutgarta ovog ljeta povjerio da sa kapitenskom trakom predvodi ekipu kroz Ligu šampiona.

Crna Gora i Turska meč 3. kola Lige nacija igraju 11. oktobra u Samsunu.

Bonus video: