UK FSCG Centar: "Fantomski" klubovi izbrisani iz takmičenja

FC Boca juniors MNE osnovan ovog ljeta, a niko se iz tog kluba nije pojavio na mečevima prvog i drugog kola

2546 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Tri tima u ligi seniora Udruženja klubova FSCG Centar obrisana su iz takmičenja nakon samo dva kola, zbog neopravdanog odsustva sa oba meča.

Među njima je i "fantomski" klub, Boca juniors MNE, koji je osnovan ovog ljeta, prijavio se za takmičenje, a niko se iz tog tima nije pojavio u prva dva meča.

Više neće ni imati priliku...

"Na osnovu člana 55. i 56. Pravilnika o takmičenjima FSCG, Komisija za takmičenje UK FSCG Centar odlučila je da se briše FK „Boca juniors MNE“ - Podgorica iz takmičenja Regionalna liga Centar u takmičarskoj sezoni 2024/2025. Sve utakmice koje je FK „Boca juniors MNE“ - Podgorica odigrao smatraće se kao da nijesu igrane, a naredne po rasporedu neće se registrovati po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (parforfe) u korist njegovih protivnika. Komisija za takmičenje UK FSCG Centar je uvidom u zapisnike sa utakmica 1. i 2. kola Regionalne lige Centar u takmičarskoj sezoni 2024/2025 i u Odluke Komisije broj: 91. i 100., utvrdila je da FK „Boca juniors MNE“ - Podgorica neopravdano nije odigrao dvije utakmice, pa se smatra da je odustao od takmičenja", navodi se u saopštenju Komisije za takmičenje UK FSCG Centar.

Iz potpuno istog razloga iz takmičenja je izrbrisana FK Zora Spuž - Danilovgrad, kao i OFK Spuž - Danilovgrad, koji prvi put nastupa sa seniorskim timom. Zapravo, trebalo je da nastupi...

Seniorska liga UK FSCG Centar krenula je sa rekordna 22 kluba (dvije grupe po 11), a već nakon dva kola broj timova sveden je na 19. Koliko će završiti takmičenje?

Bonus video: