Osmajić priskočio u "pomoć" saigraču, FA Engleske ga optužio nasilničko ponašanje, čeka ga žestoka kazna?

Engleski mediji i dalje koriste riječ navodno, jer tek treba da se dokaže da je crnogorski reprezentativac zaista ujeo fudbalera Blekuburna. Trag na leđima Ovena Beka ne ide u prilog nekadašnjeg ofanzivcu Sutjeske

5573 pregleda 33 reakcija 0 komentar(a)
Milutin Osmajić, Foto: Reuters
Milutin Osmajić, Foto: Reuters

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio crnogorskog reprezentativca, igrača Prestona Milutina Osmajića za nasilničko ponašanje jer je tokom prvenstvene utakmice navodno ugrizao protivničkog igrača Ovena Beka.

Engleski mediji i dalje koriste riječ navodno, jer treba prikupiti dokaze da je zaista ugrizao Beka, koji je isključen jer je šutnuo Osmajićevog saigrača Dvejna Holmsa u istom incidentu, tokom utakmice engleske druge lige na "Dipdejlu" u nedjelju.

Osmajić je priskočio u "pomoć" saigraču, ali izgleda i pretjerao...

"Milutin Osmajić je optužen poslije utakmice Prestona i Blekburna u nedjelju 22. septembra. Navodno se Osmajić nasilnički ponašao tako što je ugrizao protivnika u 87. minutu. Milutin Osmajić ima rok do 30. septembra da odgovori na optužbu", rekao je portparol FA, prenio je Skaj.

Trener Blekburna Džon Justas rekao je nakon utakmice da se na Ovenovom vratu vidi trag ugriza i da je njegov fudbaler pomalo potresen.

Nekadašnji fudbaler Liverpula Luis Suares suspendovan je na 10 utakmica 2013. godine jer je tokom duela sa Čelsijem ugrizao Branislava Ivanovića.

Bonus video: