Mbape i Pari Sen Žermen u sporu za 55 miliona eura

Pari Sen Žermen i njegov bivši igrač Kilijan Mbape pojaviće se 15. oktobra pred zajedničkom komisijom za žalbe Profesionalne fudbalske lige (LFP)

7017 pregleda 1 komentar(a)
Napadač tvrdi da mu nisu isplaćene plate, Foto: Reuters
Napadač tvrdi da mu nisu isplaćene plate, Foto: Reuters

Fudbalski klub Pari Sen Žermen i njegov bivši igrač Kilijan Mbape pojaviće se 15. oktobra pred zajedničkom komisijom za žalbe Profesionalne fudbalske lige (LFP) posle žalbe kluba koji ne želi Mbapeu da isplati 55 miliona eura zaostalih plata, saznaje danas Frans iz dobro obaviještenih izvora.

U zavisnosti od odluke komisije, moguće je još nekoliko postupaka, pred Francuskom fudbalskom federacijom (FFF) i administrativnim sudom.

Dvije strane će se sastati pred ovom komisijom u utorak, 15. oktobra popodne, naveli su izvori, potvrđujući informacije iz lista L'Ekip.

PSŽ je prošle nedjelje uložio žalbu na odluku Profesionalne fudbalske lige kojom mu je naloženo da plati 55 miliona eura neizmirenih dugova Kilijanu Mbapeu, koji je ovog ljeta otišao u Real Madrid.

Francuski igrač traži od PSŽ-a, 55 miliona eura, pošto tvrdi da posljednjih meseci u pariskom klubu nije dobio platu i bonuse kao ostali igrači. PSŽ odbija da plati tu sumu.mbape

Bonus video: