Brnović: Mnogo sam zadovoljan, ali pobjeda kao i svaka druga, već mislimo na naredni trening

Bili smo sigurniji od Budućnosti sve do prvog gola, koji je prelonio meč, istakao je trener Dečić Admiralbeta Milorad Peković

5376 pregleda 2 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Budućnost je u derbiju vodećih srušila aktuelnog šampiona i pobjegla na osam bodova, nakon samo devet odigranih kola.

Dečić Admiralbet-u je presudio Milan Vukotić, golovima u 28. i 46. minutu.

“Znamo šta je naš cilj i ne želimo o tome da pričamo, već samo da radimo. Sada nam je najbitniji sljedeći trening. Za ovu utakmicu smo se spremali kao i za svaku drugu, tako ćemo i za narednu. Ništa ne mijenja - lijepo je vidjeti da imamo osam bodova prednosti, ali to ništa ne znači, ostalo još tri četvrtine prvenstva i daleko je uopšte razmišljati na tu temu“, kazao je trener Budućnosti Ivan Brnović.

Budućnost je bila bolja u prvom poluvremenu, dala drugi gol čim je počeo nastavak...

“I Dečić je kod 2:0 imao dvije dobre šanse i rezultat je mogao da ode na drugu stranu. Na kraju smo i mi mogli da damo treći gol. Bez obzira na to, ja sam jako zadovoljan, prije svega sa timom, grupom koju imam, hemijom ekipi. Vidi se to jasno i igrači koji uđu, žele da daju maksimum, to ovaj tim čini jakim i snažnim“, zaključio je Brnović.

Trener Dečića Milorad Peković istakao je da je vodeći gol Budućnosti prelomio meč.

"Bio je lijep ambijent, pravi za igru. Dobro smo otvorili meč, bili sigurniji od Budućnosti sve do primljenog gola. To nas je poremetilo, poslije smo igrali sa više rizika, što je Budućnost iskoristila. Napravili smo pritisak u drugom dijelu, ali nismo realizovali šanse", kazao je Peković.

Bonus video: