Petrovac slavio u Baru i preuzeo drugo mjesto

Mornar - Petrovac 0:2

5406 pregleda 1 komentar(a)
Fudbaleri Petrovca (arhiva), Foto: FSCG
Fudbaleri Petrovca (arhiva), Foto: FSCG

Završen je prvi krug MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige, a nakon devet kola najbliži pratilac Budućnosti je Petrovac.

Petrovac je večeras u Baru savladao Mornar 2:0, preuzeo drugo mjesto od Dečića i ima šest bodova manje od Budućnosti. Sa druge strane, Barani su ostali na posljednjem mjestu na tabeli sa pet bodova.

Ekipa sa primorja je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela šampionata, a večeras je na "Topolici" povela u 3. minutu kada je Kastanjeda efektno, sa ivice kaznenog prostora, matirao Pavličića.

Održavali su gosti prednost, a konačan rezultat postavili u 82. minutu - Pešukić je izveo korner, a na drugoj stativi precizan bio Boljević.

Imao je Boljević prije pogotka šansu u 65. minutu nakon dodavanja Kastanjede, a u 74. minutu je odlično šutirao iz slobodnog udarca sa oko 30 metara, ali je Pavličič dobro intervenisao.

U finišu meča je Liješević imao priliku da postigne gol, ali je Ljutica sa gol linije izbacio loptu.

U devetom kolu su postignuti sljedeći rezultati: Dečić AdmiralBet - Budućnost 0:2, Otrant-Olympic - Bokelj SBBet 1:2, Jezero - Arsenal 0:0 i Jedinstvo-Franca - Sutjeska 2:0.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: