Postekoglu: Izvanredna igra i zalaganje, naši nastupi u ligi su odlični

Totenhem u 6. kolu Premijer lige savladao u gostima Mančester junajted - 3:0

2905 pregleda 0 komentar(a)
Postekoglu, Foto: Reuters
Postekoglu, Foto: Reuters

Trener fudbalera Totenhema Ejndž Postokoglu izjavio je da su njegovi igrači pokazali izvanrednu igru i zalaganje u pobjedi protiv Mančester junajteda - 3:0.

"Mislim da smo odigrali izvanredno. Počeli smo utakmicu dobro, postigli odličan gol i vjerovatno je trebalo da postignemo još dva ili tri. Pritisak ih je onda preopteretio i dobili su crveni karton. Mislim da smo kontrolisali utakmicu dobro nakon toga. Nevjerovatno zalaganje svih naših momaka", rekao je Postokoglu za BBC.

Vezista Mančester junajteda Bruno Fernandeš dobio je direktan crveni karton u 42. minutu, zbog oštrog starta nad Džejmsom Medisonom.

"Crveni karton je bio posljedica načina na koji smo ušli u utakmicu, stavili smo nevjerovatan pritisak na njih. Broj šansi koje smo stvorili, nismo im dozvolili da pređu polovinu terena. Odlično smo odigrali", naveo je trener Totenhema.

Totenhem je osmi na tabeli sa 10 bodova.

"Ovo je naša četvrta uzastopn pobjeda i mislim da smo ih zabilježili na različite načine, ali da smo uvijek ostali vjerni našim principima i načinu na koji želimo da igramo fudbal. Ovo će nam pomoći da krenemo u dobru seriju. Mislim da su naši nastupi u ligi bili odlični cijele sezone, ali da nismo dobro koristili te presudne momente. Naša igra je bila dobra, ali je bitno da pobjeđujemo uz to, želimo da igrači misle da su nagrađeni za zalaganje", dodao je Postekoglu.

Totenhem će u narednom kolu Premijer lige igrati na gostujućem terenu protiv Brajtona, a prije toga će igrati u Mađarskoj protiv Ferencvaroša, u drugom kolu Lige Evrope.

Bonus video: