VIDEO Talenat u punom sjaju - pobjeda i golovi za pamćenje dječaka Budućnosti

Omladinci Budućnosti preskočili prvu prepreku u Ligi šampiona, utakmicu pod Goricom obilježile golčine Andreja Kostića

6520 pregleda 6 komentar(a)
Kostić postiže spektakularan gol protiv Dinama, Foto: FK Budućnost/Rusmin Radič
Kostić postiže spektakularan gol protiv Dinama, Foto: FK Budućnost/Rusmin Radič

Kako izgleda talenat u punom sjaju stadion pod Goricom na najljepši način vidio je od dječaka u plavo-bijelom.

Omladinci Budućnosti pobjedom nad Dinamom iz Tblisija (4:1) preskočili su prvu prepreku u istorijskom nastupu u Ligi šampiona za mlade, a osim velike pobjede pamtiće se i golovi...

Svi momci Marka Janjevića su bili odlični, ali posebno je zablistao 17-godišnji Andrej Kostić, koji je postigao tri pogotka.

Prvi je bio za TV špice, nakon asistencije još jednog talenta Lazara Savovića - atraktivne makazice kakve se ne gledaju često, posebno ne na našim terenima. Lopta za zvjezdicama Lige šampiona, kojom ovih dana igraju najveći svjetski majstori, morala je da završi u mreži.

"Sanjao sam da postižem svoj prvi gol pod Goricom na ovaj način i bilo je vrlo emotivno za mene s obzirom na to da sam porastao na toj tribini", rekao je Kostić nakon meča.

Mladi napadač Budućnost kod drugog je pokazao koliko može da bude snalažljiv i kakav osjećaj za prostor i gol ima, dok je trećim iz penala stavio tačku na važan trijumf.

Jedan od golova za Budućnost postigao je njegov imenjak Camaj, nako asistencije upravo Kostića.

Prva prepreka je preskočena, naredna će biti teža - protiv omladinaca turskog Trabzonspora. Međutim, nakon noći kakva je bila ove srijede dječaci Budućnosti znaju da mogu da sanjaju.

Bonus video: